понеделник, 13 юни 2016 г.

Брускети с бекон


Необходими продукти:
1 франзела
2-3 големи домата
1 глава лук
300 г бекон
зехтин
2 скилидки чесън
сол, черен пипер, чубрица


Начин на приготвяне:
Нарежете бекона на кубчета, загрейте добре тигана и сложете в него нарязания бекон.





















След като придобие златист цвят, добавете лука и запържете за още около 1-2 мин.

Нарежете доматите на кубчета и ги добавете в тигана. Добавете  сол, черен пипер и чубрица. Гответе до омекване на зеленчуците и сгъстяване на соса.

Нарежете филийките и ги намажете с малко зехтин, в който предварително сте сложили стрит чесън.

Запечете ги съвсем леко отгоре и след това ги гарнирайте със сместа от бекон и зеленчуци.



Няма коментари:

Публикуване на коментар