понеделник, 12 януари 2015 г.

Салата с айсберг






Необходими продукти:
1/2 айсберг
1 домат
1/2 краставица
2 яйца
сол
балсамов оцет
зехтин

Начин на приготвяне:

Слагаме яйцата да се варят и през това време нарязваме останалите продукти - айсберга на по-едри листа, домата на сравнително малки парченца, краставицата я обелваме, разрязваме половината на половина по дължина и всяко парче режем на ленти ( по 4-ри ленти излизат от всека половина). Овкусяваме айсберга и домата със сол, оцет и зехтин, разбъркваме и отгоре подреждаме краставицата. Сварените вече яйца разрязваме на парченца и ги поставяме между всеки две парченца краставица. Отгоре добавяме отново малко зехтин.

Няма коментари:

Публикуване на коментар