Необходими продукти:
питка
4 с.л. лютеница
топено сирене
100 гр. пилешко филе
топено сирене тост
1 чушка
кашкавал
1 домат
100 гр. чоризо
Начин на приготвяне:
Отрязвате капачето на питката и я издълбавате.
Намазвате дъното с лютеница.
Нареждате кръгчета топено сирене.
Нареждате пилешкото филе.
Върху него поставяте кръгчета чушка.
Върху чушката поставяте топеното сирене тост.
Отгоре настъргвате кашкавал.
Поставяте обратно капачето.
Завивате питката с фолио и я затискате с нещо тежко отгоре - целта е да стане плоска ( остава натисната поне за 30 мин.)
Махате фолиото и поставяте в тава с хартия за печене.
Настъргвате кашкавал.
Подреждате върху него кръгчета домат.
Отгоре поставяте кръгчета чоризо.
Пече се на 170 градуса за около 20-25 мин.
Няма коментари:
Публикуване на коментар