неделя, 18 октомври 2015 г.

Рулца от свинско месо


Необходими продукти:
500 гр. свинско месо
200 гр. гъби
2-3 гл. лук
1 оп.сирене тост
200 гр. бекон
галета
сол
кимион
черен пипер

гарнитура по желание


Начин на приготвяне:
Нарязваме лука на полумесеци и го запържваме, добавяме гъбите, пържим още около 2-3 мин и махаме от котлона.
Нарязваме месото като за пържоли, начукваме всяко докато стане с дебелина малко под 1 см.
Подправяме със сол, черен пипер и кимион.
Върху пържолата поставяме тоста.
Добавяме лентата бекон.
И внимателно разпределяме от сместа с лук и гъби.
Навиваме на руло и фиксираме с клечки за зъби, предварително намазани с олио, за да може след това по-лесно да ги извадите.
Овалваме всяко рулце в галета и подреждаме в тавичка.
В случая аз добавих и картофи за гарнитурата.
Печем на 220 градуса за около 40 мин.- 50 мин. или до готовност.

Няма коментари:

Публикуване на коментар