сряда, 22 юли 2015 г.
Кесадия
Необходими продукти ( за 2 порции):
5 тортили
200 гр. бекон
200 гр. кашкавал
1 домат
2 с.л. масло
4 с.л. олио
Начин на приготвяне:
Бекона и домата нарязваме на кубчета, кашкавала настъргваме на ситно.
Взимаме една тортиля и в едната и част поставяме по малко от бекона, домата и кашкавала и прегъваме на две.
По същия начин процедираме и с останалите тортили.
В тиган разтопяваме маслото и добавяме олиото. Пържим всяка тортиля от двете страни до златисто ( за около 30 сек.). Поднасяме със сос или салата по желание.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар