понеделник, 26 януари 2015 г.
Татарски кюфтета на скара
Необходими продукти:
400 гр. кайма
1 гл. лук
кимион
черен пипер
риган
чубрица
50 гр. кашкавал
топено сирене
Начин на приготвяне:
Замесваме каймата с лука и подправките и я оставяме в хладилника поне за 1-2 часа.
Взимаме от каймата колкото за едно кюфте и оформяме го, за да стане тънко поне около 1 см.
Върху него поставяме по 2 кръгчета топено сирене и настъргваме кашкавал.
Взимаме отново от каймата колкото за едно кюфте и го поставяме отгоре. Оформяме краищата така че да не изтече вътрешността.
Печем върху не много силна скара за по около 10-15 мин. от всяка страна.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар